Doen!

Heeft u persoonlijk advies nodig over gezonde voeding?

Samen boodschappen doen of een gezonde maaltijd op tafel zetten?

Wilt u werken aan uw conditie en tegelijkertijd advies over uw voedingspatroon?

Ik help u graag…

Ik bied een ACTIEVE aanpak om uw gezondheid te verbeteren door middel van een:

   Kokend consult
   Boodschappen consult
   Wandelend consult
  Fietsend consult

De eerste afspraak bestaat altijd eerst uit een intakegesprek waarin u uw wensen kunt bespreken. Samen maken we een voedingsplan en stellen we realistische doelen. Het vervolg wordt afgestemd op wat u nodig heeft.

Groepsvoorlichting
Mocht u interesse hebben in een voorlichting, kan ik dit ook verzorgen voor bedrijven en personen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact met mij op. Zo nu en dan geef ik een voorlichting over Voeding en Bewegen in Paramedisch Centrum Niedorp. Er is voor ieder wat wils. Het is een informatieve avond waarbij er ook voldoende ruimte is voor vragen en een discussie. Ik probeer je wegwijs te maken in het doolhof aan informatie over voeding door middel van feiten en fabels.

  Vanaf 1 april 2022 start BeweegKuur GLI Niedorp!

BeweegKuur GLI Nieuwe Niedorp en Opmeer
De Gecombineerde Leefstijlinterventie is een tweejarig programma die mensen met een BMI tussen de 25 en de 40 helpt om af te vallen en om een gezonde leefstijl te hanteren. Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering en de deelnemers worden begeleid door een leefstijlcoach, een diëtist en een fysiotherapeut (= BeweegKuur-projectteam). Om deel te kunnen nemen is een verwijzing van de huisarts nodig. Het tweejarige programma bestaat uit individuele bijeenkomsten en groepsbijeenkomsten.

Vanaf 1 april 2022 gaan we starten met de BeweegKuur GLI bij Paramedisch Centrum Niedorp. De BeweegKuur GLI wordt begeleid door Marlou van der Lee (Fysiotherapie Niedorp), Olga Sneekes (Praktijk Leevstijl) en Roos Klaver (diëtist).

Sinds 1 juli 2021 wordt de Beweegkuur GLI in Opmeer aangeboden. Er starten in beiden dorpen meerdere groepen per jaar. De BeweegKuur GLI wordt begeleid door Petra Kenter (Fysiotherapie De Weyver), Olga Sneekes (Leevstijl) en Roos Klaver (diëtist). Wij gaan met de deelnemers aan de slag om af te vallen en om hun individuele leefstijldoelen te behalen.

Voor meer informatie of deelnemen aan de BeweegKuur? Neem contact op met mij.

Meer informatie over BeweegKuur vindt u op de website van Huis voor beweging: www.huisvoorbeweging.nl